top of page

Процес виготовлення соку

    Для виробництва натурального яблучного соку ми використовуємо різні сорти яблук, які ростуть в наших садках. Плоди достигають до солодких, тому до соку ми не додаємо цукру (він має індивідуальний виражений смак).

    Зібрані вручну яблучка ми ретельно миємо декілька раз та пресуємо, це забезпечує гарантію відсутності появи грибка на фруктах. Після пресування соки фільтруються. Готовий сік пропускається через пастеризатор.

 
 
photo-1508706000025-b720ee541485.jpeg
image 18.png

    Пастеризація - це одноразове нагрівання рідин до температури нижче кипіння на нетривалий час, з метою знищення бактерій.
   Чи змінюється при цьому зміст в соку корисних речовин?

    У сік при віджиманні переходять всі речовини фрукта, з якого він готується. І вітаміни, і мінерали, і флавоноїди (цілий клас біологічно активних речовин, що містяться в рослинах) - все це є в соку і нікуди не зникає при його нагріванні. А в деяких випадках пастеризація може і збільшити корисні властивості соку.

 

    На завершальному етапі отриманий крафтовий сік розливаємо у bag in box , super pouch та зручні пляшки. Пакети виготовляються з високоякісного поліетилену, що не впливає на запах і смак вмісту, тим самим зберігаючи і захищаючи якість продукту.
Вони не викликають проблем з утилізацією. Знижуючи вплив на навколишнє середовище і на вуглицевий слід в порівнянні з іншими видами упаковки.

     Сік зберігаємо у спеціально обладнаних холодильних камерах.

    Таким чином, ми максимально зберігаємо всі вітаміни і поживні елементи без додавання жодного побічного продукту для того, щоб кожна людина отримала користь від нашого соку.

 
bottom of page